More Info The Bouncing Quintet

CAT

Aquesta formació neix com a projecte conjunt entre l’Helena i un amic dels seus estudis, en Martí Carrasco, saxofonista. Comparteixen un amor per l’Era del Swing als finals dels 1930s i principis del 1940s, en la qual el jazz era inseparable dels balladors de Lindy Hop; i decideixen formar un quintet per tal de poder reproduir el que es feia en aquella època. Toquen els mítics temes de l’època i el que més gaudeixen és que els Lindy Hopers puguin ballar amb la seva música. El quintet el formen ells dos a la veu i al saxo tenor, respectivament, el Miquel de Riba a la guitarra, Joan Garcias al contrabaix, i Asier Olabarrieta a la bateria.

CAST

Esta formación nace como proyecto conjunto entre Helena y un amigo de sus estudios, Martí Carrasco, saxofonista. Comparten un amor por la Era del Swing de los finales de los 1930s y principios del 1940s, en la cual el jazz era inseparable de los bailadores de Lindy Hop; y deciden formar un quinteto para poder reproducir lo se hacía en aquella época. Tocan los míticos temas de la época y lo que más disfrutan es que los Lindy Hopers puedan bailar con su música. El quinteto lo forman ellos dos a la voz y al saxo tenor, respectivamente, Miquel de Riba a la guitarra, Joan Garcias al contrabajo, y Asier Olabarrieta a la batería.

ENG

This band was born as a common project between Helena and a friend of his studies, Martí Carrasco, saxophonist. They share a love for the Swing Era of the late 1930s and early 1940s, in which jazz was inseparable from the Lindy Hop dancers; and they decide to form a quintet in order to reproduce what was done at that time. They play the mythical themes of the time and what they enjoy the most is that the Lindy Hoppers can dance with their music. The quintet consists of them both to the voice and to the tenor saxophone, respectively, Miquel de Riba on guitar, Joan Garcias on double bass, and Asier Olabarrieta on drums.

Projects

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close