More Info Vogui Duo

CAT

Vogui Duo, és una formació que neix de l’amistat entre en Rai Paz i l’Helena Camps. Després de temps trobant-se en seminaris, jams i events musicals; s’adonen que comparteixen una passió en comú: les cançons del gran cançoner americà (Great American Songbook) i els standards de jazz. Per això decideixen formar un duet i iniciar l’aventura de compartir escenaris junts. El seu repertori presenta les cançons que més admiren els dos, i cada concert és un viatge.

CAST

Vogui Duo, es una formación que nace de la amistad entre en Rai Paz y Helena Camps. Después de tiempo encontrándose en seminarios, jams y eventos musicales; se dan cuenta que comparten una pasión en común: las canciones del gran cancionero americano (Great American Songbook) y los standards de jazz. Por eso deciden formar un dúo e iniciar la aventura de compartir escenarios juntos. Su repertorio presenta las canciones que más admiran los dos, y cada concierto es un viaje.

ENG

Vogui Duo, was born from the friendship between Rai Paz and Helena Camps. After time coinciding in seminars, jams, and musical events; they realize they share a common passion: the songs of the Great American Songbook and the jazz standards. That’s why they decide to create a duo and start the adventure of sharing scenarios together. His repertoire consists of the songs that they two most admire.

Projects

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close